'Onze praktijk heeft ruim 20 jaar ervaring in de voetzorg branche'

 

    Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Pedicure
  • Medische pedicure (diabetes, reuma, medische voet) 
  • Ingegroeide nagels en probleemnagels
  • Nagelprothese
  • Nagelbeugeltechniek
  • Gellak
  • Biab

 

Als specialisten in allround voetzorg streven wij ernaar om een breed scala aan voetproblemen te behandelen en uw voeten gezond en pijnvrij te houden.

Of u nu last heeft van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelinfecties, of andere voetgerelateerde klachten, wij zijn hier om u te helpen.

Onze ervaren medisch pedicures zijn uitgerust met de kennis, vaardigheden en technologie om uw specifieke behoeften te beoordelen en een passende behandeling op maat aan te bieden.

Onze allround voetzorg omvat niet alleen het verlichten van symptomen, maar ook het bieden van preventieve zorg en advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Wij geloven in een complete benadering van voetgezondheid, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken.

Bij onze praktijk kunt u rekenen op een vriendelijke en professionele service, waarbij uw comfort en tevredenheid voorop staan. Of u nu regelmatig onderhoud nodig heeft of een specifiek voetprobleem wilt laten behandelen, wij staan ​​klaar om u te helpen uw voeten in topconditie te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw voeten de zorg te geven die ze verdienen.

Uw voeten zullen u dankbaar zijn!"

 

                         

Wij zijn gespecialiseerd in nagelbeugel techniek

Nagelbeugeltechniek is een behandelmethode die wordt toegepast bij ingegroeide teennagels of bij nagels die dreigen in te groeien. Het doel van deze techniek is om de vorm van de nagel te corrigeren, zodat deze niet langer in de huid drukt en pijn veroorzaakt.

Onze praktijk is aangesloten bij STIPEZO en PROVOET